Conny van Vugt

Ik ben Conny van Vugt, werkzaam als secretaresse voor Praktijk bij de Beuk. Mijn werkzaamheden bestaan uit administratieve en secretariële ondersteuning van de praktijk. Binnen de geestelijke gezondheidszorg ben ik inmiddels ruim 10 jaar werkzaam . Recent volg ik de opleiding tot mediator Mogelijk kent u mij ook als  buurtbemiddelaar van WijzijnTraverse. Ik ben werkzaam op maandag en donderdag .

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten