Jannie den Hoed

Ik ben Jannie den Hoed, psychiater voor volwassenen, voorheen heb ik ook jaren gewerkt als jeugdarts.

Ik werk graag bij deze praktijk, omdat ik geloof dat als één lid (psychisch) lijdt, alle leden meelijden. En ik geloof in de veerkracht en creativiteit van het eigen systeem in de levensloop van jongeren, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Het behandelen van het hele systeem komt dan ook ieder ten goede! 

Mijn expertise en bijdrage aan deze praktijk is (mede) indicatie stellen voor de behandeling, risico inschatting, feedback en ondersteuning van de collega’s, indien nodig individueel psychiatrisch onderzoek en advisering.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten